Afbeelding
eigen foto

Spaaractie Coop Vlaar Oldebroek

Zakelijk

Spelend leren. Dat is het idee achter ‘Dieren Dichtbij’: de nieuwe spaaractie van Coop Oldebroek. Klanten van de supermarkt sparen vanaf maandag 13 september zes weken lang lieve knuffelvriendjes en kleurrijke stickers van alle dieren van dichtbij.


De kleinste Coop-klantjes en hun ouders kunnen volop op ontdekkingstocht tijdens en na deze spaaractie bij Coop Oldebroek. Hans Vlaar, eigenaar Coop Oldebroek: “Onze ‘Dieren van Dichtbij’ zijn dieren die letterlijk bij jou om de hoek leven. De bij in de bloemen, de egel in de tuin, de eekhoorn in het bos. We hopen kinderen en hun ouders te inspireren en motiveren om samen en dicht bij huis op onderzoek uit te gaan.”

De spaaractie van Coop is maandag 13 september van start gegaan en loopt tot en met zondag 24 oktober. Klanten ontvangen bij elke 10 euro aan boodschappen een gratis stickerpack met vier stickers en een spaarzegel. Een spaarkaart is vol met acht zegels. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 31 oktober - met een bijbetaling van 8,99 euro - ingeruild worden voor een lieve knuffel naar keuze. Dat betekent 64% korting op één van de acht verschillende knuffels: een superzachte en knuffelbare kip, schildpad, egel, eekhoorn, zeehond, uil, bij of konijn.

In de actieperiode is bij Coop een uniek ‘Dieren Dichtbij’ stickeralbum verkrijgbaar (voor 1,99 euro) om de 72 verschillende stickers in te verzamelen. De stickers zijn heel speciaal, op sommige kun je het dier voelen of zelfs ruiken. In het stickeralbum staan bovendien spelletjes, recepten, mopjes en andere doe-dingen. Met de bijbehorende Dieren Dichtbij-app komen de dieren helemaal tot leven. Kinderen kunnen bijvoorbeeld sommige pagina’s van het album in 3D bekijken, bewegende dieren op de stickers bezoeken of een dierenrace spelen met vriendjes. Plakken, spelen, knuffelen en scannen maar! Info: coop.nl/dierendichtbij

‘Met de app komen de dieren helemaal tot leven’

!
Afbeelding
Sprekers en artiesten laten van zich horen tijdens ‘Leven in het Licht’ 13 aug, 08:18
Afbeelding
Lokale kunstenaars presenteren zich op unieke wijze in de gemeente Oldebroek 12 aug, 13:51
Afbeelding
Open dag MFC Hart van Oosterwolde 12 aug, 13:13
Afbeelding
Nieuw seizoen voor Wezeper badmintonners 12 aug, 09:51
Afbeelding
Braderie en muziek centraal tijdens vijfde Vestingdag in Elburg 11 aug, 08:12
Afbeelding
Oogstfeest gaat niet door 10 aug, 16:52
Afbeelding
Evert van ‘t IJssel: van karpervisser tot omroeper (en nog veel meer) 10 aug, 08:05