Afbeelding
eigen foto

CDA Elburg: Zij aan zij in de raad

Politiek

CDA Elburg vraagt aandacht voor de verharding in de politiek en roept op tot een politiek die mensen verbindt. Met een Manifest staan 120 CDA-lijsttrekkers op om te pleiten voor een politiek die past bij een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien. Cees Dijkhuizen, lijsttrekker van CDA Elburg, is één van de ondertekenaars van het Manifest: “Minder ik, meer wij. Dat mogen inwoners van hun gemeenteraad verwachten. Daar zetten we ons voor in!”

In de Tweede Kamer lijkt elk debat verder te ontsporen. Het respect en de fatsoenlijke omgang met elkaar zijn ver te zoeken. Cees Dijkhuizen: “Inwoners geven aan verontrust te zijn over het politieke klimaat. Samen zijn we verantwoordelijk voor de kwaliteit van het debat. Juist door samen te werken bereiken we meer voor de samenleving en dus ook voor de gemeente Elburg.”

Het CDA koestert de voorbeelden waarin de gemeenteraad in onze gemeente eensgezind was. Denk aan de besluiten over sportaccommodaties, jeugdzorg en onderwijshuisvesting. Anita Kloosterman-Barneveld voerde toen namens het CDA het woord: “Dat zijn echt momenten geweest die energie gaven. Vanuit die positieve ervaringen draagt CDA Elburg straks graag weer haar steentje bij aan de goede onderlinge verhoudingen en het samenspel van raad en college!”

!
Afbeelding
Sprekers en artiesten laten van zich horen tijdens ‘Leven in het Licht’ 13 aug, 08:18
Afbeelding
Lokale kunstenaars presenteren zich op unieke wijze in de gemeente Oldebroek 12 aug, 13:51
Afbeelding
Open dag MFC Hart van Oosterwolde 12 aug, 13:13
Afbeelding
Nieuw seizoen voor Wezeper badmintonners 12 aug, 09:51
Afbeelding
Braderie en muziek centraal tijdens vijfde Vestingdag in Elburg 11 aug, 08:12
Afbeelding
Oogstfeest gaat niet door 10 aug, 16:52
Afbeelding
Evert van ‘t IJssel: van karpervisser tot omroeper (en nog veel meer) 10 aug, 08:05