Afbeelding

Laatste rondje Kunst 2022

Algemeen

Het laatste Rondje Kunst Noord Veluwe van dit jaar vindt plaats op zaterdag 6 augustus. Het betreft een fietsroute van circa 23 km langs ateliers, beeldentuinen en historische buitenplaatsen. 

“De eerste en tweede versies van Rondje Kunst Noord Veluwe waren erg succesvol”, vertelt Rita Dokter uit Oldebroek. “De kunstenaars van de 6 deelnemende ateliers waren zeer tevreden en hopen op zaterdag 6 augustus weer veel bezoekers te mogen ontvangen.”

De ateliers zijn van 11.00 tot 17.00 uur open. De atelierhouders Krista van Norel, Jenny van de Weg , Rita Dokter, Willem en Carla Bultman ,Didy Kanis en Marlies van de Veer zullen hun kunstwerken tonen en uitleg geven. In al deze ateliers en tuinen zijn de volgende gast exposanten aanwezig: in Oosterwolde, Nynke Reitsma en Harmke Zwep, in Oldebroek, Welma Visch, Johan Smid, Esther Visser en Annemarie Waanders. Er is een schat aan kunstwerken te bewonderen van diverse materialen en diverse stijlen: schilderijen, pasteltekeningen, beelden, viltwerk, keramiek, en diverse objecten.

De routebeschrijving kan van de website: www.rondjekunstnoordveluwe.nl worden gedownload. Op deze website zijn de namen van de ateliers, de kunstenaars en verdere informatie te vinden. De ateliers zijn te herkennen aan een wit - groen banier met een logo . De toegang is gratis. De route kan op elk willekeurig punt worden gestart. De fietsroute is circa 23 km lang. 

!
Afbeelding
Gemeentenieuws Elburg 16 aug, 07:00
Afbeelding
Bezwaar tegen niet aanwijzen visrokerij als gemeentelijk monument 15 aug, 14:29
Afbeelding
Wethouder Flier neemt eerste exemplaar Presentatiegids VSCO’61 in ontvangst 15 aug, 08:35
Afbeelding
Internationale 112 verzamelbeurs in Elburg 14 aug, 10:09
Afbeelding
Sprekers en artiesten laten van zich horen tijdens ‘Leven in het Licht’ 13 aug, 08:18
Afbeelding
Lokale kunstenaars presenteren zich op unieke wijze in de gemeente Oldebroek 12 aug, 13:51
Afbeelding
Open dag MFC Hart van Oosterwolde 12 aug, 13:13