Afbeelding

Aankondiging Mega Piraten Festijn Oldebroek

Algemeen

Het Mega Piraten Festijn keert op vrijdag 2 september terug naar Oldebroek. Op het programma staan grote namen als Mooi Wark, Jannes, Gerard Joling, Ancora en Mart Hoogkamer. De voorverkoop is al begonnen. Op dit moment is al meer dan 70 procent van de kaarten weg.

“We zijn ontzettend blij dat het weer kan”, vertelt organisator Eddie Mensink. Hij straalt: “Want ik heb het in de afgelopen jaren wel eens somber ingezien: ‘Het wordt nooit meer als vroeger’. Maar we hebben dit jaar al een Mega Piraten Festijn zonder wat voor beperkingen dan ook kunnen organiseren in Borger en ik kan het niet anders omschrijven dan een grandioos feest.”

Wat hem opvalt, is dat een nieuwe generatie haar weg naar de Mega Piraten Festijnen heeft gevonden. Dat was zichtbaar in Borger, maar ook tijdens enkele Mega Piraten Festijnen in het najaar van vorig jaar. “Jongens en meiden van een jaar of 15, 16, 17 of 18 die nu eindelijk ook mogen. Ze hebben van hun ouders of van oudere vrienden en vriendinnen over het Mega Piraten Festijn gehoord, maar door alle coronabeperkingen er nog nooit eentje zelf meegemaakt. Hun enthousiasme is enorm. Ze zingen alle liedjes mee. Onze presentator Willie Oosterhuis zei het al: ‘Dit houdt nooit meer op’. Maar het beeld in de tent blijft wel hetzelfde: jong en oud viert gezamenlijk feest. Het Mega Piraten Festijn is en blijft een feest van verbroedering.”

Programma:

Mooi Wark, Jannes, Gerard Joling, Lange Frans, Henk Bernard, Django Wagner, Mart Hoogkamer, Henk Wijngaard, Ancora, Duo Remix, René Le Blanc, IJsselduo, Belinda Kinnaer, Bonnie St. Claire, Thomas Berge, Marco de Hollander, Vinzzent, Boer Bennie, Henk Dissel, Jacques Herb, John de Bever, Marga Bult, René Karst, Arjan Veneman, Mannes en Stef Ekkel. De presentatie is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis. Maar dat is nog niet alles. In een speciale tent draait alles om happy høken en in de Wunderbar is er gedurende het hele Mega Piraten Festijn een après ski party.

Het festival vindt plaats op het terrein aan de Stationsstraat. Het terrein is geopend vanaf 18.30 uur. Het programma duurt tot 01.00 uur. Kaarten à 27,50 euro zijn verkrijgbaar via www.megapiratenfestijn.nl.

Agenda:

Vrijdag 2 september: MPF Oldebroek

Zaterdag 17 september: MPF Noordbroek

Vrijdag 30 september: MPF Marum

Zaterdag 8 oktober: MPF Klazienaveen

Zaterdag 15 oktober: MPF Maaskantje

Zaterdag 17 december: MPF Gelredome

!
Afbeelding
Sprekers en artiesten laten van zich horen tijdens ‘Leven in het Licht’ 13 aug, 08:18
Afbeelding
Lokale kunstenaars presenteren zich op unieke wijze in de gemeente Oldebroek 12 aug, 13:51
Afbeelding
Open dag MFC Hart van Oosterwolde 12 aug, 13:13
Afbeelding
Nieuw seizoen voor Wezeper badmintonners 12 aug, 09:51
Afbeelding
Braderie en muziek centraal tijdens vijfde Vestingdag in Elburg 11 aug, 08:12
Afbeelding
Oogstfeest gaat niet door 10 aug, 16:52
Afbeelding
Evert van ‘t IJssel: van karpervisser tot omroeper (en nog veel meer) 10 aug, 08:05